Лімітований Rolls-Royce Spectre Semaphore показали на фото

Британська компанія Rolls-Royce привезе на фестиваль до Каліфорнії оригінальну версію електричного купе Spectre, що отримала назву Semaphore. Автомобіль виділяється яскравим дизайном і вишуканим інтер'єром.

На автомобільному фестивалі в Монтереї в Каліфорнії Rolls-Royce представить новинку Spectre Semaphore, створену підрозділом Bespoke. Новинка адресована молодіжній аудиторії, яка не боїться експериментувати.

Автомобіль пофарбований у яскравий колір Bespoke Semaphore Yellow від якого отримав свою назву. Капот прикрасили унікальною графікою Marbled Paint Spill сріблястого кольору та вкрили всю цю красу кількома шарами прозорого лаку. Один лише капот є результатом понад 160 годин розробки та виробництва.

Яскраво-жовта кольорова гама використовується і в інтер'єрі автомобіля. Поєднання Bespoke Lemon Yellow та Citrine Yellow використовується для оздоблення сидінь, дверей та приладової панелі. Воно поєднується з контрастними відтінками Grace White і Slate Grey з декоративною строчкою Lemon Yellow.

Дизайнери марки також використали цифровий потенціал Bespoke, доповнивши циферблати жовтими шкалами. Дерев'яні декоративні панелі салону пофарбовані фарбою Cashmere Grey зі срібними слюдяними пластівцями, які створюють яскравий блиск під прямим світлом.

Rolls-Royce Spectre Semaphore виготовлено в єдиному екземплярі, а його презентація відбудеться 16 серпня на виставці The Quail, A Motorsports Gathering. Автомобіль оснащений електричним силовим агрегатом потужністю 585 к.с. і крутним моментом 900 Нм. З 0 до 100 км/год суперкупе розганяється за 4,5 секунди, а дальність ходу досягає 520 км за циклом WLTP.

Источник: Авто Центр
Фото: Rolls-Royce
08.08.2024
#rolls-royce