Lexus показав спецверсію позашляховика GX для гольфістів

Компанія Lexus показала спецверсію нового GX з гладкими дисками без малюнка. Японський виробник об'єднався з американським брендом екіпіровки для гольфу Malbon. Спеціально для гольфістів побудували Lexus GX 550 Malbon Edition: чотиримісний позашляховик з унікальним дизайном, висувним багажним органайзером, силовим багажником із вбудованим тентом і нестандартними дисками. Ймовірно, співпраця обмежиться одним шоу-каром.

Зовні рекламний Lexus GX 550 найпростіше впізнати за темно-зеленою лівреєю з білими вкрапленнями: вона імітує топографічну карту полів для гольфу. Диски максимально невигадливі, і цим епатажні: немає жодного отвору, а поверхня повністю гладка. При цьому шини низькопрофільні та шосейні: на полях для гольфу офф-роуду немає.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Lexus (@lexususa)

Салон Lexus і Malbon не показали, хоча заявлено чотири крісла: такого на серійних GX немає. Простір у багажнику звільнили під органайзер із чотирма нішами: всі пасажири зможуть закинути сумку для гольфу, м'ячі, одяг і взуття. Для ключок передбачений багажник на даху, причому він теж нестандартний - є розкладна тентована секція для захисту від сонця.

Серійне виробництво ексклюзивного Lexus GX 550 під питанням: найімовірніше позашляховик залишиться в єдиному екземплярі, як експонат для реклами Malbon і Lexus. Протягом двох з половиною місяців автомобіль демонструватимуть на американських турнірах з гольфу.

Источник: Мотор
Фото: Lexus
16.09.2024
#lexus