Lamborghini перетворить Huracan на гібрид

Італійський автовиробник Lamborghini переведе свій суперкар Huracan на бензоелектричну силову установку. Новий двигун дозволить зберегти традиційні для автомобілів бренду емоції від водіння, але при цьому дасть можливість інженерам отримати надбавку в потужності і крутному моменті, зробивши машину ще більш динамічною і швидкою. А крім того, ще й дуже технологічною, оскільки вона отримає власну ексклюзивну силову установку.

Головний технічний директор Lamborghini Рувен Мор в інтерв'ю Auto Express заявив, що на зміну атмосферному V10, що існує, прийде бензоелектрична силова установка. У двигуна внутрішнього згоряння більше шести і менше 12 циліндрів, але це все подробиці, які поки що відомі про новинку.

Незважаючи на те, що в гамі автомобілів Volkswagen Group вже є гібриди на базі V8, італійська марка, як заявлено, матиме унікальну силову установку, якої немає у моделей Audi, Bentley і Porsche.

Очікується, що ними можуть стати або повністю новий гібридний агрегат, заснований на нинішньому V10, потужністю понад 850 сил, або наявний гібрид з V8, але укомплектований особливими агрегатами і маючий власні налаштування. Нагадаємо, за планом Lamborghini до 2024 всі моделі в лінійці марки будуть мати гібридну версію. Першим масовим гібридом має стати варіант кросовера Urus, за яким підуть бензоелектричні Huracan і наступник моделі Aventador.

Источник: Auto Express
23.07.2022
#lamborghini#гібриди