Компанія Renault показала оновлений Captur

Новий Renault Captur офіційно представлено. Недорогий компактний кросовер пройшов фейсліфтинг і до кінця квітня надійде в продаж у Європі. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті Renault.

Дизайн Renault Captur 2024 змінився в новому фірмовому стилі - авто стало схожим на електрокросовер Renault Scenic. Передня частина виконана в рубаному стилі - з вузенькою решіткою радіатора, новими фарами й бампером. Ззаду освіжили ліхтарі. Також з'явилася нова спортивна версія Esprit Alpine із агресивнішим дизайном та 19-дюймовими дисками замість стандартних 17-дюймових.

У салоні Renault Captur 2024 покращили внутрішнє оздоблення і запропонували нові його варіанти. Кросовер отримав покращену віртуальну панель приладів і збільшений 10,4-дюймовий тачскрін портретного формату. Крім того, замінений важіль КПП.

Двигуни Renault Captur 2024 залишилися без змін. Модель пропонують із бензиновими турбомоторами об'ємом 1,0 л (90 к.с.) і 1,3 л (140 і 160 к.с.), а також у 100-сильній версії із заводським ГБО та гібридному варіанті E-Tech на 145 сил.

Источник: Фокус
04.04.2024
#renault#новинки