Компанія Mazda представила оновлену «трійку»

Компанія Mazda представила оновлену модель Mazda3 для японського ринку, яка отримала новий колір кузова Ceramic Metallic та збільшений екран мультимедійної системи.

Також додані дистанційний запуск двигуна з програми для смартфона, покращені електронні помічники, які найкращі та точніше розпізнають перешкоди та пішоходів. Додано функцію контролю водія Inattentive Warning та автоматичний виклик охоронної фірми у разі спрацювання сигналізації.

У салоні встановлено нову мультимедійну систему з екраном діагоналлю 10,25 дюйма, тоді як у поточного покоління встановлений екран діагоналлю 8,8 дюйма. Нова Mazda3 отримає порти USB-C з підсвічуванням, також з'явиться бездротове заряджання для смартфонів.

Для японського ринку будуть доступні гібридна версія e-SkyActiv-G 2.0 (156 к.с., 199 Нм), версія з дизельним двигуном Skyactiv-D 1.8 (130 к.с., 270 Нм) та турбованим e-Skyactiv X (190 к.с., 240 Нм). На вибір будуть доступні механічні або автоматичні коробки перемикання передач. Привід у Mazda3 може бути переднім або повним.

Источник: iXBT.com
08.04.2023
#mazda#новинки