Компанія Alfa Romeo показала, як звучить модель 33 Stradale

Alfa Romeo представила 33 Stradale майже рік тому, але до цього часу не було жодних кадрів його роботи. Нещодавно компанія поділилась коротким відео, яке містить чудову звукову доріжку 3,0-літрового двигуна V6 з подвійним турбонаддувом.

Автовиробник пояснив, що раніше модель показували лише статично, адже команда інженерів працювала над його силовим агрегатом. Alfa Romeo каже, що двигун створює «елегантні, гармонійні та витончені мелодії» й назвала їх «саундтреком потужності та точності, результатом механічної майстерності та італійської пристрасті».

Alfa Romeo 33 Stradale доступний у двох виконаннях: з бензиновим двигуном та в електричній версії. V6 з подвійним турбонаддувом видає 620 к.с. й працює в парі з восьмиступеневою трансмісією з подвійним зчепленням, яка передає потужність на задні колеса через електронний диференціал обмеженого тертя.

В такому виконанні спорткар розганяється від 0 до 100 км/год менш ніж за три секунди та розвиває максимальну швидкість до 333 км/год. Водночас електрична версія видає 750 «конячок» й має запас ходу в 450 км. Всього буде випущено 33 екземпляри.

Источник: 24tv.ua
Фото: Alfa Romeo
04.08.2024
#alfa romeo#відео