Китайці офіційно показали новий SUV, який може приїхати в Україну

Китайська компанія Haval офіційно представила свій новий компактний позашляховик Haval Cool Dog. Неофіційно автомобіль вже було показано «вживу» широкій аудиторії порталом Autohome декілька тижнів тому. Оскільки Haval продає свої позашляховики і на українському ринку, ця новинка може з'явитися і в Україні.

Haval Cool Dog побудований в такому ж стилі, як Haval Big Dog, але в нього помітно менші розміри. Зокрема, довжина Cool Dog становить 4520 мм, ширина - 1875 мм, висота - 1745 мм, а колісна база - 2710 мм.

Спереду круглі світлодіодні фари поміщені у квадратну решітку радіатора. Це надає автомобілю у поєднанні з незабарвленими бамперами та алюмінієвими захисними пластинами агресивного вигляду.

Панель приладів у Cool Dog не така вичурна, як у Big Dog. Тим не менш, цей компактний позашляховик отримав досить велику кількість сучасних технологій, у тому числі цифрову панель приладів і великий сенсорний дисплей.

Цей автомобіль оснащується чотирициліндровим 1,5 л бензиновим двигуном з турбонаддувом потужністю 184 к.с. і 275 Нм крутного моменту, який працює разом із 7-ступінчастою коробкою передач DCT.

Продаж Haval Cool Dog розпочнеться у третьому кварталі 2022 року. Він коштуватиме від 17 864 доларів.

Источник: Today.ua
13.07.2022
#haval#новинки