KIA вивела на тести новий електричний мінівен PV5

KIA готує до дебюту нову модель з індексом PV5. Її мають намір презентувати найближчим часом, а на ринок вивести на початку 2025 року. Поки що прототипи новинки проходять дорожні тести.

KIA PV5 буде доступний у двох конфігураціях, а саме у вигляді електричного комерційного фургона і пасажирського мінівена. Останній і потрапив в об'єктиви фотошпигунів під час випробувань на дорогах Європи. Судячи з фото, у новинки квадратний силует і пропорції, характерні для сегмента LCV. Також можна відзначити наявність глянцевих чорних панелей, тонких світлодіодних фар, вертикальних ліхтарів і незабарвленого облицювання на колісних арках.

Відомо, що KIA PV5 буде доступний у кузовах Basic, Van, High Roof і Chassis Cab. Це стало можливим завдяки змінним верхнім модулям кузова. Як повідомляють інсайдери, вони постачатимуться у вигляді стандартизованих комплектів і кріпитимуться механічними муфтами та електромагнітними точками кріплення. Це дасть змогу власникам швидко підлаштовувати модель під свої потреби.

Салон також пропонуватиме різні варіанти розташування сидінь у дворядній і трирядній конфігураціях. Інформації про оснащення кабіни поки що немає. Також у компанії не розсекретили дані щодо силової установки та можливого пробігу моделі на одному заряді. Ймовірно, подробиці стануть відомі тільки під час дебюту новинки від KIA.

Источник: Авто Центр
Фото: Carscoops
27.09.2024
#kia#шпигунські фото