KIA Telluride нового покоління помітили під час тестів

Компанія KIA вже працює над другим поколінням свого популярного кросовера Telluride, і завдяки шпигунам із KindelAuto можна побачити прототип, помічений у Каліфорнії. Нова модель з кодовим позначенням LQ2 отримає довгоочікувану гібридну силову установку, що може ще більше зміцнити успіх корейського позашляховика на американському ринку.

Історія успіху Telluride почалася з чіткого бачення: запропонувати SUV, який би відповідав автентичності та міцності, бажаним американськими споживачами, за неперевершеною ціною. Його успіх пояснюється не лише дизайном та ціною, але й глибоким розумінням потреб ринку з боку KIA.

Введення гібридної моделі в новій версії Telluride свідчить про прихильність KIA до інновацій та сталого розвитку. Це не просто додавання нового варіанта силової установки, а значний крок до екологічних автомобільних рішень.

Згідно з ексклюзивним повідомленням одного з корейських медіа, новий Telluride, що розробляється під назвою «LQ2», отримає гібридну систему - вперше для цієї моделі. Масове виробництво розпочнеться до кінця наступного року, а продажі стартують на початку 2026 року, що обіцяє змінити очікування споживачів.

Поточна модель KIA Telluride оснащена 3,8-літровим двигуном V6 Lambda, що демонструє вражаючу потужність та тягові можливості. Проте перехід на гібридну установку має збалансувати продуктивність із екологічною відповідальністю. Нова модель використовуватиме третє покоління платформи та гібридну систему, спільну з Hyundai Palisade.

Источник: SPEEDME
Фото: Korean Car Blog
29.07.2024
#kia#шпигунські фото