Infiniti зупинила поставки позашляховиків QX80 через дефект

Infiniti відкликає QX80. Поставки зупинено. Преміальній японській марці довелося призупинити продажі своєї знакової моделі - рамного позашляховика QX80, який дебютував навесні нинішнього року. Причиною стала проблема з камерою заднього виду: вона може барахлити під час холодного пуску на деяких екземплярах, повідомляє Національне управління з безпеки дорожнього руху США (NHTSA).

Під сервісну акцію потрапили 3320 позашляховиків QX80. Інші моделі Nissan і Infiniti проблема не торкнулася. Регулятор повідомляє, що на деяких QX80 зображення з камери заднього виду може зависати, після чого екран стає чорним і на ньому відображається сповіщення про несправність паркувального асистента. Федеральні стандарти безпеки в США вимагають, щоб камера заднього виду завжди була справна.

Infiniti запевняє, що проблема вирішиться простим оновленням програмного забезпечення, яке займе близько півгодини. Однак до усунення дефекту відвантаження машин поставлено на паузу.

Infiniti QX80 нового покоління дебютував у березні 2024 року. Позашляховик оформили за мотивами концепту QX Monograph. В оснащення увійшла «бітурбошістка» об'ємом 3,5 літра, що витіснила з гами 5,6-літровий V8. У версії для США вона видає 450 кінських сил і 698 Нм крутного моменту, поєднуючись із дев'ятидіапазонним автоматом. Привід задній або повний.

Источник: Мотор
Фото: Carscoops
15.10.2024
#infiniti#виробничий брак