Infiniti готується до запуску нового покоління свого розкішного позашляховика QX80

Розкішний позашляховик Infiniti QX80 готується до зміни покоління. Презентувати новинку планують наприкінці поточного чи на початку наступного року. На конвеєр вона вирушить не раніше середини 2024-го.

Компанія зовсім недавно розпочала тестування прототипів майбутньої новинки. Спираючись на знімки, які злили в мережу фотошпигуни, та дані, отримані з неофіційних джерел, експерти видання Carscoops склали перший рендер моделі. На ньому позашляховик виглядає солідно і відрізняється від актуального QX80 збільшеними розмірами й більш мускулистим дизайном.

Позашляховик отримав велику решітку радіатора з сітчастим наповненням, вузькі світлодіодні ДХО і великі блоки основних фар, втоплені у бампер. Естетики QX80 додає хромоване оздоблення та висувні дверні ручки.

Очікується, що в оснащення салону включать нову цифрову панель приладів, мультимедійну систему з 12-дюймовим екраном і бездротовими Apple CarPlay і Android Auto. Ще слот для бездротової зарядки смартфона, фонове освітлення, розширений пакет систем допомоги водієві з безліччю напівавтономних помічників.

У рух третє покоління QX80 наводить 3,5-літровий бітурбований двигун V6, який доповнять 48-вольтовою м’якою гібридною системою. Передбачається, що потужність складе 400 к.с., і вона передаватиметься на всі чотири колеса через 9-ступінчасту автоматичну коробку передач. Пізніше до сімейства моделі додадуть повністю електричний варіант, який зможе проїжджати на одному заряді понад 500 км.

Источник: Авто Центр
27.04.2023
#infiniti#тизер