Hyundai тестує індійську версію нового Accent

Hyundai продовжує випробування нової Verna (Accent на інших ринках). Проте якщо раніше тестовий прототип помічали в Південній Кореї, то цього разу його сфотографували в Індії, це перша поява бюджетного седана на місцевих дорогах. На домашньому ринку модель може дебютувати до кінця цього року, а версію для Індії покажуть на початку 2023-го, повідомляє портал Autocar India, у розпорядженні якого опинилися нові шпигунські фотографії новинки.

Нові знімки підтверджують теорію про те, що дизайн Verna зазнає змін у стилі «старшої» Elantra: у седана початкового рівня буде більша радіаторна решітка з інтегрованою в неї оптикою і передній бампер з нижньою частиною, що виступає, а також нові задні стійки і кутасті ліхтарі. Autocar India зазначає, що Verna виглядає більшою за попередника, проте габарити моделі нового покоління поки не оприлюднені.

За інформацією індійського видання, новинку запропонують із опціональним люком на даху, вентиляцією передніх крісел та світлодіодною оптикою. У салоні очікується поява 10,25-дюймового екрану мультимедійної системи, як у i20, і цифрової панелі приладів.

Офіційних даних про мотори поки що немає, але, швидше за все, Verna збереже 1,5-літровий бензиновий двигун і турбодизель того ж обсягу, а також отримає нову версію з м'яким гібридом для відповідності екологічним нормам. Це дозволить седану конкурувати з більш економічними Maruti Suzuki Ciaz та Honda City. Іншими суперниками Verna в Індії стануть Skoda Slavia і Volkswagen Virtus, який нещодавно пережив оновлення.

Источник: Autocar India
17.05.2022
#hyundai#гібриди#тести