Hyundai показав салон нового бюджетного компактвена

Розроблений спеціально для Індонезії Hyundai Stargazer відзначиться однооб'ємним кузовом, високою підвіконною лінією, тонкою світлодіодною оптикою, трирядним салоном та спрощеним інтер'єром. Очікується, що конструктивно Stargazer повторить оновлену індонезійську Creta, тобто покупці зможуть розраховувати на зв'язку атмосферника 1.5 з варіатором.

Офіційні фотографії двотижневої давності дозволяють зробити висновок, що за дизайном екстер'єру Stargazer виявиться ближче до Staria, ніж моделі Custo. Однак «бюджетник» Hyundai виявиться простіше за аналоги.

Якщо для Індії корейці створили компактвен Carens з KIA Seltos, то в Індонезії основою стане оновлена Hyundai Creta. При цьому інтер'єр у новинки буде оригінальний - зі спрощеним інформаційно-розважальним комплексом, невеликими екранами панелі приладів і мультимедіасистеми, аналоговим блоком клімат-контролю.

Прем'єра Hyundai Stargazer має відбутися до кінця літа. Збирати компактвен будуть в Індонезії на місцевому заводі, тож ціни мають бути привабливими - навряд чи топ-версія виявиться дорожчою за 300 мільйонів рупій (еквівалент 20 тисяч доларів).

Источник: Hyundai
03.07.2022
#hyundai#тизер