Hyundai показала стильний семимісний кросовер Alcazar

Новий Hyundai Alcazar 2025 розсекретили на перших офіційних фото. Недорогий семимісний кросовер пройшов оновлення услід за молодшим братом Hyundai Creta. Подробиці авто з'явилися на індійському сайті південнокорейського автовиробника.

Кросовер Hyundai Alcazar, фактично, є подовженим 4,5-метровим варіантом Creta, тому його обновили в схожому ж стилі. Автомобіль став брутальнішим на вигляд завдяки широкій прямокутній решітці радіатора та «двоповерховій» передній оптиці з діодною смугою. Ліхтарі розтягнули на всю ширину кузова, а ще встановили агресивніші бампери.

Салон Alcazar ще не показали, проте відомо, що він буде таким самим, як і інтер'єр Hyundai Creta. Це значить, що замінять кермо, передню панель та центральну консоль, а також встановлять два 10,25-дюймових дисплеї - віртуальний щиток приладів та тачскрін мультимедіа. Як і раніше, будуть доступні варіанти на 6 і 7 місць.

Топовий кросовер Hyundai Alcazar отримає двозонний клімат-контроль, камери кругового огляду, акустику Bose, електропривод водійського крісла, вентиляцію сидінь, а також адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування і утримання в смузі руху.

Новий Hyundai Alcazar пропонуватимуть із 1,5-літровими турбомоторами - 160-сильним бензиновим і 115-сильним дизельним. У першому випадку можна буде обрати 6-ступінчасту механічну КПП або 7-ступінчастий робот з двома зчепленнями, у другому - механіку або 6-ступінчастий автомат. Привід - тільки передній. Стартова ціна Hyundai Alcazar складе приблизно 20 000 доларів - на рівні «Дастера».

Источник: Фокус
Фото: Hyundai
23.08.2024
#hyundai#новинки