Honda планує відродити модель RSX

Японська компанія Honda продовжує повертати з небуття популярні в минулому назви моделей. Після відродження торгових марок Integra і Prelude, з'явилася інформація про реінкарнацію ще одного славного імені - RSX.

Нещодавно японський автовиробник відродив кілька класичних моделей - Acura Integra і Honda Prelude. Остання з'явиться в шоу-румах у 2026 році з гібридною силовою установкою та технічною основою від моделі Civic. Тепер стало відомо, що Honda подала заявки на товарні знаки «RSX» і «Acura RSX» в японські патентні органи.

Нагадаємо, що оригінальна Acura RSX була преміальною альтернативою Honda Integra четвертого покоління і продавалася виключно в Північній Америці. Незважаючи на те, що нинішня Acura Integra є вражаючою, багатьом фанам не подобається той факт, що вона чотиридверна, а не дводверна, як її попередники.

Найімовірніше модель RSX стане однією з так званих машин «серії 0» - нового сімейства електромобілів Honda з електричною архітектурою нового покоління, яка була анонсована в рамках стратегії розвитку компанії на період до 2030 року.

Источник: Авто Центр
Фото: Acura
11.10.2024
#acura#honda