Honda готує нове покоління недорогого седана Amaze

Друге покоління ультрабюджетного седана Honda Amaze, яке з'явилося у 2018 році, користується стабільним попитом у країнах, що розвиваються. Наразі модель готується до переходу в третє покоління. Як повідомляє сайт MotorBeam, прем'єра нової Honda Amaze запланована на грудень 2024 року, а поставки почнуться до січня 2025 року.

Спочатку Honda планувала презентувати модель раніше, але запуск був відкладений через проблеми з розробкою. Інсайдери зазначають, що нове покоління Honda Amaze зазнає значних змін у дизайні як зовні, так і всередині. Автомобіль базуватиметься на модифікованій платформі, раніше використаній для моделей Honda City та Honda Elevate.

Нова Honda Amaze збереже довжину до 4 метрів і матиме колісну базу до 2,5 метрів. Під капотом залишиться 1,2-літровий 4-циліндровий атмосферний бензиновий двигун, який видає 90 к.с. і 110 Нм крутного моменту. Як і раніше, двигун буде працювати з 5-швидкісною механічною коробкою передач або варіатором CVT.

Очікується, що оновлена Honda Amaze збереже свою популярність завдяки покращеному дизайну та надійній технічній базі, що зробить її привабливою для покупців у країнах, що розвиваються.

Источник: MMR
Фото: Honda India
07.08.2024
#honda