Great Wall почав продажі «всюдихода» вдвічі дешевше Jeep Wrangler

Great Wall почав продаж рамного «всюдихода» Tank 300 обмеженої серії Frontier Limited Edition. Від базової моделі новинка відрізняється обвісом, спеціальними зубастими покришками, дисками з бедлоками, заводським силовим багажником, переробленою системою впуску, вбудованою лебідкою та оригінальною лівреєю. За підготовлений до бездоріжжя «трисотий» просять 280 тисяч юанів, значить «китаєць» вдвічі дешевше за чотиридверки Jeep Wrangler Rubicon (від 560 тисяч юанів).

Впізнати спецверсію Frontier Limited Edition легко: у новинки оригінальні решітки радіатора з написом Tank, колеса розмірністю 265/70 R18 з окантовкою в колір кузова, антрацитовими центрами і сріблястими бедлоками; штатні бампери замінені на сталеві силові, попереду є електрична 4,3-тонна лебідка, колісні арки розширені.

Завдяки апгрейду покращилася геометрична прохідність позашляховика - зі шноркелем Tank 300 Frontier Limited Edition здатний долати 900-міліметровий брід. Дорожній просвіт збільшений з 224 до 249 міліметрів, кут в'їзду зріс з 33 до 36, а з'їзду з 34 до 37 градусів. Збоку з'явилися силові підніжки, багажник на даху витримає намет.

За технікою змін немає: спецверсія покладається на 227-сильний (387 Нм) турбомотор 2.0 у поєднанні з 8-швидкісним «автоматом», повним приводом та понижувальною передачею. Блокування міжколісних диференціалів є вже в базі. Комплектація багата, тому мультимедіасистема з парою 12,3-дюймових дисплеїв - стандартне оснащення.

Jeep Wrangler Rubicon у Піднебесній буває теж тільки з 2.0-літровим турбомотором (266 сил, 400 Нм), але заводський позашляховий тюнінг не передбачено навіть топ-версії за 560 тисяч юанів. Про експортні перспективи Tank 300 Frontier Limited Edition у концерні Great Wall промовчали.

Источник: Autohome.com.cn
26.06.2022
#great wall#новинки