Фанат Tesla перевірив автопілот, поставивши на шляху авто справжню дитину

Віра власників електромобілів Tesla в улюблений бренд настільки непохитна, що вони готові ризикувати життям, щоб це довести. Відомий у соцмережах блогер Whole Mars опублікував ролик, у якому випробовує автопілот на дітях.

Менше тижня тому мережу збурив експеримент, у якому перед автівками Tesla з автопілотом ставили манекен дитини й машина тричі його збила. Тоді фанати бренду заявили, що готові перевірити автопілот на живих дітях, аби довести його безпечність та спростувати результати попередньої перевірки. Охочі знайшлися дуже швидко.

Whole Mars швидко оголосив, що знайшов добровольця, який погодився ризикнути своєю дитиною задля нового експерименту. Його ім'я невідоме.

«Хм, дивно. Не як у рекламі, яку показують на телебаченні. Схоже, той хлопець брехав, бо він CEO конкуруючої компанії [з розробки] програмного забезпечення. Тепер ви знаєте правду», - підсумовує блогер.

Раніше Whole Mar заявляв, що системи Tesla достатньо розумні для того, щоб розпізнати живу людину та неживий манекен. Тому перед першими вони зупиняться, а других просто об'їдуть.

Источник: 24tv.ua
16.08.2022
#tesla#тести