Електропікап Hummer отримав версію для подорожей

GMC Hummer EV отримав незвичайну версію EarthCruiser. Вона призначена для далеких подорожей далеко від цивілізації. Про це розповіли на сайті Motor1.

GMC Hummer EV EarthCruiser поєднує в собі передові технології та високий рівень комфорту. Він дає змогу подорожувати де завгодно без незручностей.

У вантажному відсіку і на даху пікапа розміщений житловий модуль, який може підійматися під час зупинки. Його кузов виготовлено з вуглецевого волокна.

На даху є сонячні панелі, які дають змогу заряджати гаджети та акумулятор електропікапа. Будинок на колесах може працювати автономно приблизно сім днів.

В інтер'єрі є безліч відсіків для зберігання, а також ліжко, душова, і плоский унітаз. Передбачені й розетки для підзарядки електронних пристроїв.

Також доступні резервуари для прісної та стічної води. Крім цього передбачено внутрішнє освітлення і 12-вольтовий водонагрівач.

Електромобіль GMC Hummer EV доступний із двома електромоторами потужністю 625, 830 і 1000 к.с. Топова версія здатна розганятися від 0 до 100 км/год за 3 секунди.

Придбати GMC Hummer EV EarthCruiser можна буде тільки через роздрібну мережу EarthCruiser. Вартість житлового модуля не розкривається.

Источник: Фокус
26.08.2023
#hummer#електромобілі