Джеремі Кларксону провели екстрену операцію на серці

Колишнього ведучого Top Gear Джеремі Кларксона госпіталізували. Причиною стали проблеми із серцем. Про це він повідомив у своїй традиційній колонці у видання The Sunday Times.

За словами 64-річного шоумена, кілька днів тому кардіохірурги провели йому екстрену операцію для відновлення діяльності серцево-судинної системи. Зараз Кларксон уже перебуває вдома.

Телеведучий відчув перші неприємні симптоми під час відпочинку на узбережжі Індійського океану. За словами Кларксона, він відчув стиснення в грудях, а також часткову втрату функції кінцівок. Шоумену стало важко пересуватися.

Одразу після повернення зірка Top Gear і The Grand Tour звернувся до лікарні. Лікарі спершу не виявили ознак серцевого нападу. Однак під час детального дослідження фахівці побачили, що деякі коронарні артерії телеведучого майже повністю перекриті.

У процесі операції, яка тривала близько двох годин, Кларксону встановили стенти в звужені судини. Уже наступного дня телеведучого відправили додому з рекомендаціями вести здоровий спосіб життя.

Источник: Мотор
Фото: Jeremy Clarkson
23.10.2024
#знаменитості