Dodge Durango отримав 710-сильну спеціальну версію

Лінійка потужного повнорозмірного позашляховика Dodge Durango поповнилася новою спеціальною версією. Вона отримала приставку SRT Hellcat Brass Monkey в назві і стала четвертою для 2025 модельного року.

Автомобіль має дуже брутальний вигляд. Його кузов пофарбували у відтінок Red Oxide з матово-чорним капотом і хромованими шильдиками. Доповнюють загальний вигляд 20-дюймові колісні диски Brass Monkey, темні патрубки вихлопної системи і чорні гальмівні супорти. Обмежуватися лише зміною екстер'єру не стали, переробили і салон Durango.

Оздоблення кабіни виконали зі шкіри Sepia Laguna коньячного і чорного кольору. На спинках сидінь вишиті логотипи SRT Hellcat. Рульове колесо спецверсії отримало обплетення зі шкіри та замші. Як акценти слугують вставки з кованого вуглецевого волокна і темного хрому.

Але головна особливість цього позашляховика - це 6,2-літровий наддувний двигун V8. Він видає 710 к.с. потужності і 874 Нм крутного моменту, що дає змогу Durango SRT Hellcat SRT Brass Monkey розганятися від 0 до 100 км/год за 3,5 секунди. Максимальна швидкість обмежена на позначці в 290 км/год. Вартість такої версії стартує від 114 тисяч доларів.

Источник: Авто Центр
Фото: Dodge
19.10.2024
#dodge