CITROЁN AMI CARGO готовий стати найкращим помічником для вашого бізнесу

Информация размещена на правах рекламы или нашими партнерами:

Як і раніше, бренд CITRЁN розуміє потреби своїх клієнтів та прагне запропонувати найкраще рішення для їхнього комфорту. Тому в момент, коли питання мобільності бізнесу стоїть особливо гостро, CITRОЁN готовий запропонувати найкращого помічника для вашої компанії. Сімейство комерційного транспорту CITROЁN розширюється з появою легкого комерційного автомобіля (LCV) - зустрічайте CITROЁN Ami Cargo: інноваційне економічне рішення для умов повністю електричної мікро-мобільності в сучасних містах. Новинка CITROЁN My Ami Cargo пропонує швидке і зручне перевезення невеликих вантажів, товарів, обладнання на короткі відстані всередині міст, що в точності відповідає новим запитам корпоративних клієнтів.

Бренд CITROЁN робить особливий акцент на перевагах Ami, які важливі «на кожен день»: електричний привід, економічність в експлуатації, простота управління, компактність і маневреність в місті, можливість зарядки від звичайної розетки 220 В, вбудований кабель для зарядки, тд.

Новинка CITROЁN Ami Cargo пропонує всі ключові переваги електромобільності:

Бренд CITROЁN впевнений, що електромобіль CITROЁN Ami Cargo це ідеальне рішення для справжніх професіоналів своєї справи, та є рішенням для мікро-мобільності: електрифікований, простий в управлінні, практичний і економічний. Даний варіант підійде або навіть створений для служб доставки, перевізників, приватних майстрів, представників роздрібної торгівлі, компаній каршерінга і тд. Кожен представник цих сфер розуміє потребу у мобільності та швидкості пересування. CITROЁN Ami Cargo дозволяє забути про потребу в паливі, про проблеми з маневреністю в умовах щільної забудови та під час пошуку місця для парковки. 

Якщо ви все ще сумніваєтесь про доцільність покупки даного електротранспорту для вашого бізнесу, то приведемо приклад з одного дня роботи CITROЁN Ami Cargo в компанії по доставці продуктів одного мережевого супермаркету у вашому районі. Вантажний відсік Ami Cargo має корисний об`єм 260 літрів (вантажопідйомність до 170 кг з урахуванням ваги водія), чого цілком достатньо для декількох замовлень одночасно. Що важливо, клієнти можуть бути впевнені, що їх замовлення буде доставлене без пошкоджень та втрати свого початкового вигляду. А компанія залишається спокійна за своїх прцівників, які знаходячись за кермом Ami Cargo – вони перебувають у повній безпеці та захищені від погодних умов. Маючи запас ходу в 75 км, кур`єри можуть не переживати про доставку замовлень у межах свого району роботи, адже цього достатньо на декілька доставок. І що важливо, CITROЁN Ami Cargo заряджається від звичайної розетки, що дає можливість підзарядки в будь якому місці під час перерви працівника. І додатковою перевагою для Ami Cargo є можливість кастомізації – кожен електромобіль стане пересувною рекламою для вашого бізнесу.


Разом з CITROЁN Ami Cargo ви обираєте електрифікацію вашого транспорту та відкриваєте для себе світ мікро-мобільності. Бізнес потребує нових рішень, які бренд CITROЁN готовий надати тут і зараз.

Источник: CITROЁN
27.06.2022
#citroen#електромобілі