Chrysler представив спецверсію електричного кросовера Airflow

На нью-йоркському автосалоні дебютувала нова версія концептуального електрокросу Chrysler - Airflow Graphite. Від представленого на початку 2022 року на виставці CES шоу-кара вона відрізняється лише кольоровим рішенням, однак у компанії розраховують, що нове «забарвлення» вигідно виділить його серед численних електрокарів інших брендів. До 2025 Airflow «еволюціонує» в перший серійний електромобіль Chrysler.

Концепт Chrysler Airflow Graphite отримав екстер'єр із чорним глянцевим покриттям Galaxy Black. Воно поєднується з мідним відтінком Cyprus Copper, яким «підкреслено» 22-дюймові колісні диски, корпуси зовнішніх дзеркал, скляний панорамний дах та декоративні елементи в салоні. На цьому відмінності новинки від січневого Airflow у кольорі Arctic White закінчуються.

Шоу-кар побудований на модульній платформі Stellatnis STLA та укомплектований двомоторною силовою установкою. Її віддача становить 204 кінські сили, а одного повного заряду акумулятора вистачає на 563-643 кілометри пробігу. В оснащення включений автопілот третього рівня STLA AutoDrive, який дозволяє прибирати руки з керма, але потребує постійного контролю водія. Окрім цього, серійний кросовер першим отримає потужний центральний комп'ютер STLA Brain та мультимедійну систему STLA SmartCockpit.

Chrysler також нагадав про свої плани з електрифікації. До 2025 року компанія збирається випустити свій перший «батарейний» автомобіль, а ще через три роки всі автомобілі в її арсеналі стануть електричними.

Источник: Stellantis
17.04.2022
#chrysler#концепт