Черговий яскравий вікенд з Автосалоном KIA на Петрівці!

Информация размещена на правах рекламы или нашими партнерами:

Протягом цих вихідних в Музеї авіації відбудеться виставка ретро-автомобілів Old Car Land 2017.

30 вересня та 1 жовтня для всіх учасників Old Car Land, Автосалон Кіа на Петрівці влаштовує яскраву експозицію автомобілей Кіа, цікаві тест драйви, розваги та розіграші.

Автомобільний центр Київ - KIA на Петрівці допоможе провести цей увікенд яскраво! На фестивалі ви зможете не тільки побачити ретро-техніку з минулого, але й познайомитись з автомобілем майбутнього - електричним Kia Soul, який буде доступний для тест-драйву з 10.00 до 17.00. Обовязково випробуйте електрокар Кіа, щоб дізнатись переваги нового покоління екологічних авто.

Також серед відвідувачів нашого стенду буде проводитись фотоконкурс, переможець якого отримає приз - сертифікат на 3000 грн від СК "Експрес страхування".

У програмі заходу Old Car Land 2017 — конкурси, змагання водійської майстерності, тюнінгу й автозвуку, перегони на дитячих педальних машинках. На фестивалі працюватиме ретробарахолка, відбудеться зліт байкерів Harley Davidson Ukraine, зліт Retro Scooter Kyiv / Ретро Скутер Киев зліт любителів автомобілів Smart та битва барабанщиків.

Буде працювати безкоштовний Барбершоп Frisor та зона кросфіту від Banda Crossfit.

1-го Жовтня у неділю відбудеться виступ рок-гурту Табула Раса.

Завчасно зареєструватися на тест драйв Ви можете по телефону 044 5006005 або залишивши заявку на нашому сайті.

Вартість вхідного квитка у день фестивалю — 100 грн. Покупка квитка заздалегідь обійдеться у 80 грн. Вхід для дітей до 12 років та ветеранів АТО безкоштовний.

Захід триватиме з 9:00 до 20:00

Адреса: вул.Медова,1.

Источник: «Автомобильный центр Киев» KIA
27.09.2017
#kia#ретро