Chabak: Досліджуйте корейський тренд автомобільного кемпінгу разом з абсолютно новим Santa Fe

Информация размещена на правах рекламы или нашими партнерами:

З роками кемпінг перетворився із сумбурної авантюрної активності до такої, де все більше на перше місце виходять зручність і розкіш. Сьогодні любителі активного відпочинку вже не просто розбивають намети та борються зі стихією; вони шукають сучасні зручності, які принесуть домашній комфорт в природне середовище.

Тенденція автомобільного кемпінгу, яка набула популярності у Південній Кореї, тепер поширюється по всьому світу під назвою Chabak. В авангарді цього явища стоїть абсолютно новий Hyundai Santa Fe – кросовер, який поєднує в собі пригоди та комфорт.

Розвиток Chabak

Пандемія COVID-19 змінила концепцію подорожей. Колись для корейців відпочинок за кордоном був стандартом, але після пандемії вони насолоджуються внутрішнім туризмом. Chabak виник як безпечна та економічна альтернатива.

Корейською «Cha» перекладається як «автомобіль», а «bak» означає «залишатися». Фактично, Chabak описує тренд використання автомобіля для міні-походів. Ця тенденція змінює те, як ми відчуваємо себе на природі, пропонуючи зручність, з якою традиційний кемпінг не може зрівнятися. Незалежно від того, чи змінюєте ви пункт призначення в останній момент, чи облаштовуєте кемпінг за лічені хвилини, Chabak слугує відпочиваючим, які жадають відпочинку на природі, але не хочуть жертвувати комфортом.

Розвиток Chabak є частиною hallyu - хвилі корейського культурного експорту, яка охоплює весь світ. Подібно до того, як K-pop, корейська косметика для догляду за шкірою та корейська кухня захоплюють аудиторію по всьому світу, Chabak робить свій внесок. Цей тренд узгоджується із сучасним бажанням комфорту та зручності, надаючи перевагу таким речам, як Wi-Fi, вбиральні та затишні місця для сну під час відпустки.

Hyundai Santa Fe: Chabak-супутник

Santa Fe - це не просто кросовер; це уособлення мобільності. Розроблений під час карантину, головна концепція моделі полягає в тому, аби використовувати автомобіль як розширений простір, що дозволяє вам їхати будь-куди та будь-коли.

Дизайн екстер'єру і пропорції моделі відображають візуальні елементи типового кросовера. Наприклад, короткий передній звіс є класичною рисою дизайну автомобілів, створених для підкорення природи.

«Ми розуміли, що люди шукають нові та безпечні способи подорожувати під час карантину, - говорить Едуардо Рамірез, головний дизайнер Hyundai Design Center Europe. Натхненням для Santa Fe був автомобіль, який є не просто транспортним засобом, а й воротами до пригод - приватного місця відпочинку на колесах, яке поєднує домашній комфорт із прогулянками на природі».

Цей кросовер пропонує просторий салон і низку функцій для покращення вражень від Chabak. Незалежно від того, чи є ви молодою сім'єю, якій потрібно завантажити усе своє спорядження, чи подорожуєте самостійно та маєте бажання усамітнитись з природою, Santa Fe дає вам свободу досліджувати без компромісів.

Дизайн екстер'єру та інтер'єру Santa Fe створює домашню атмосферу. Акцент на горизонтальному силуеті панелі приладів у поєднанні з прямими лініями салону розширюють відчуття відкритості. Щоб створити більше фізичного простору всередині, дизайнери зробили вибір на користь довшої колісної бази, довшої лінії даху та вертикальної форми задньої частини.

Більше простору означає більше універсальності. Великий багажний відсік ідеально підходить для зберігання всього вашого туристичного спорядження. А якщо вам знадобиться додаткове місце для зберігання речей, ви можете скористатися дахом - із прихованими ручками на задній стійці, що робить завдання ще легшим. Весь цей простір дозволяє легко упакувати все, що вам потрібно, аби покращити свій похід.

Сидіння із режимом релаксації та підставкою для ніг у першому ряді забезпечує повне розслаблення. Ви можете зручно відкинутися та почуватися ніби в невагомості. Це як улюблене крісло з собою під час походу.

Модифікацію заднього сидіння можна легко змінити. Ви можете скласти другий і третій ряд сидінь, щоб створити зручну і простору спальню. Чи можна очікувати такого від намету?

Та уявіть, що, відкриваючи широкі двері багажника, змішуються два світи: затишок салону та пейзажі разом зі свіжим повітрям природи. Завдяки рекордно широкій багажній двері, дизайнерам вдалося отримати максимальний проєм багажного відділу.

«Розробляючи дизайн зсередини назовні, ми зосередилися на створенні великого внутрішнього простору, - продовжує Рамірез. Використовуючи мову дизайну «Low Poly», натхненну ігровою індустрією, ми досягли цього, водночас створивши більшу зовнішню поверхню, що забезпечує більше простору на даху. Широкі двері багажника також забезпечують вид з автомобіля, схожий на терасу, що робить його ідеальним для будь-якої подорожі, незалежно від того, чи то вихідні, чи довгоочікувана пригода за містом. Santa Fe поєднує функціональність з естетикою, пропонуючи захоплюючі та комфортні подорожі».

Завдяки двосторонньому підлокітнику, пасажири і переднього і заднього ряду мають доступ до своїх речей. Крім того, центральна консоль розроблена з додатковим ящиком для другого ряду. Більше ніяких втрачених сонцезахисних окулярів чи загублених спреїв від комах.

Santa Fe також має високошвидкісну подвійну бездротову зарядку. Завдяки потужності до 27 Вт ваш смартфон, електронна книга або будь-який інший пристрій, що підтримує USB-C, ніколи не розрядиться.

Гігієна також важлива, особливо на природі. Ви можете використовувати UV-C стерилізаційний відсік для легкої стерилізації предметів, які часто використовуються. Маючи чисті смартфони та гаманці, ви можете переконатися, що мікроби залишаються на вулиці.

Santa Fe - це шлях до нових вражень, який пропонує свободу досліджувати природу, зберігаючи домашній комфорт поруч.

Чи готові ви прийняти спосіб життя Chabak? Ваша наступна пригода вже не за горами.

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» - офіційний дистриб'ютор автомобілів бренду Hyundai в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Источник: Hyundai
17.09.2024
#hyundai