BYD показала брутальний позашляховик Leopard 8

У Китаї презентували новий BYD FangChengBao Leopard 8. Великий позашляховик надійде в продаж до кінця року за ціною приблизно від 500 000 юанів ($70 000). Деталі новинки розкрили на сайті Autohome.

BYD FangChengBao Leopard 8 - серійна версія концепту, показаного навесні на автошоу в Пекіні. Розробники називають позашляховик конкурентом Toyota Land Cruiser 300 та планують продавати його і за межами Китаю.

Китайський позашляховик BYD майже не відрізняється від свого прототипа. У нього брутальний рубаний дизайн із масивними бамперами, розширеними крилами та пластиковим обвісом. Авто суттєво більше за Toyota Land Cruiser 300.

Розміри BYD FangChengBao Leopard 8:

Рубані лінії переважають і в салоні BYD Leopard 8. На передній панелі встановлено три дисплеї (один - для пасажира), а крісла першого ряду розділені високою консоллю. Модель запропонують у версіях на 6 і 7 місць. Мультимедійну систему авто і функцію доступу в салон зі смартфону розробили в Huawei. Серед опцій також є чотиризонний клімат-контроль і електропривід крісел першоого та другого ряду.

Новий BYD Leopard 8 оснащений 2,0-літровою турбочетвіркою та парою електромоторів загальною потужністю 680 сил. Розгін до 100 км/год займає 4,8 с, а максимальна швидкість обмежена на 180 км/год. Середня витрата пального становить 6,8 л/100 км. Крім того, позашляховик отримав незалежну підвіску всіх коліс із адаптивними амортизаторами.

Источник: Фокус
Фото: autohome
14.09.2024
#byd#гібриди#китай