Британці «прокачали» купе BMW M2

Британська тюнінгова компанія Autoid з Челмсфорда підготувала комплект доопрацювань для BMW M2 (G87). Новинка, що отримала позначення TR87, стала виглядати агресивніше, а мотор став потужнішим.

Автомобіль оснащений рядним шестициліндровим двигуном із двома турбінами, який після доопрацювання розвиває потужність 578 к.с. (+124 к.с.) і 664 Нм (+114 Нм). Додаткові «конячки» дали змогу майже на секунду поліпшити динаміку купе, яке тепер розганяється від 0 до 100 км/год за 3,2 с, а максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 250 км/год.

Зовні новинка привертає увагу агресивним аеродинамічним обвісом із вуглепластику та активним заднім крилом, які допомагають створити додаткову притискну силу. При створенні обважування майстри компанії надихалися виглядом «класичного» M2 CS (F87).

Автомобіль отримав нові бампери, бічні спідниці та оригінальний малюнок облицювання радіатора. До списку доопрацювань увійшла спортивна вихлопна система Milltek з чотирма патрубками з «нержавійки». TR87 може похвалитися регульованою підвіскою, яка не тільки занижує автомобіль, а й покращує контроль над машиною, а також комплектом шин Yokohama AD08 Performance. Дебют новинки відбувся на «Фестивалі швидкості» в Гудвуді.

Источник: Авто Центр
Фото: Autoid
29.07.2024
#bmw#тюнінг#відео