Броньований Toyota Land Cruiser 300 перевірили на міцність

Канадська компанія INKAS, яка спеціалізується на випуску броньованих автомобілів, провела випробування захищеного Toyota Land Cruiser 300. Весь процес зняли на відео, яке вийшло вельми захопливим.

Відомо, що позашляховик отримав захист стандарту VPAM VR7. Це стандарт балістичного захисту, який означає, що автомобіль може витримати постріли з автоматичної зброї калібру 7,62 і 5,56. Під час випробувань у тестовий зразок випустили близько 780 патронів різних калібрів і жоден не зміг пробити броню.

 

Також Land Cruiser 300 від INKAS отримав сертифікат STANAG4569 другого рівня. Він свідчить про те, що машина може витримати підрив гранат, мін та іншої вибухівки, еквівалентний 15 кг тротилу. Це підтверджено тестами, під час яких на даху машини підірвали шість гранат, а під кузовом - чотири гранати і дві міни. Жоден з цих вибухів не пошкодив салон і пасажира-манекена в ньому.

«Ми раді продемонструвати високий рівень балістичної стійкості автомобілів INKAS. VPAM є золотим стандартом в тестуванні конструкції броньованих машин, і ця сертифікація є підтвердженням рівня знань нашої команди і передових технологій, які дають змогу INKAS відповідати його суворим стандартам», - розповіла голова компанії Маргарита Сімкін.

Источник: Авто Центр
17.06.2022
#toyota#тести