BMW розкрила секрет нової i7 L для Китаю

Компанія BMW розкрила секрет нових 7-Series та i7 з літерою L - ці модифікації (735Li, 740Li, 760Li xDrive, 750Le xDrive, 760Le xDrive та i7 xDrive60L) будуть продаватися тільки на ринку Китаю, причому подовжувати колісну базу баварці не стануть. Збереження індексів L (і окремої назви кузова G71) - не більше ніж маркетинговий хід - BMW не могла припустити, щоб флагман не мав заповітної літери в назві.

Для BMW ринок Китаю дуже важливий, тому в Пекіні сімку відразу ж показали наживо, а місцеві журналісти змогли познайомитися з передсерійними седанами. Для демонстрації використали електромобіль i7 xDrive60L та бензинову версію 740Li, хоча у Піднебесній будуть й інші модифікації.

Ексклюзив для місцевого ринку - задньопривідний 735Li з 286-сильним (425 Нм) шестициліндровим бензиновим двигуном та помірно-гібридним «доповненням». Єдиний седан, який до Китаю не привезуть - дизельний BMW 740d xDrive (300 сил, 670 Нм). Варіант на «важкому паливі» адресований європейцям.

По салону китайські сімки не відрізняються від варіантів для Європи, Близького Сходу або США, хоча для місцевої публіки BMW зробила окрему фотосесію зі штучним світлом. Подробиці про ціни та комплектації для китайського ринку з'являться пізніше, а перші покупці отримають 7-Series/i7 у кузові G71 у листопаді.

Порадувала BMW та покупців з Японії. У Японії перші клієнти зможуть отримати седан у спецверсії The First Edition. У електромобіля i7 «вітальної» серії буде двоколірний кузов і салон, а покупці бензинових седанів зможуть обрати комбіновану обробку шкірою та кашеміром.

Источник: Autohome.com.cn
06.05.2022
#bmw#авторинок#електромобілі