АвтоВАЗ запустив виробництво «покращеної» Lada Granta Cross

АвтоВАЗ повернув на конвеєр ще одну модель - Lada Granta у модифікації Cross. Йдеться про спрощену версію: оснащення «вседорожнього» варіанту бюджетника скоригували за прикладом звичайної «Гранти», і зробили його ще більш бюджетним. Така версія доступна тільки з 90-сильним двигуном 1.6, як у седана, та механічною коробкою передач.

Lada Granta Cross Classic 22 залишили пластиковий обвіс, рейлінги на даху та контрастні елементи в обробці з тканини та екошкіри. Збережено і збільшений на 23 міліметри дорожній просвіт - він, як і раніше, дорівнює 198 міліметрам. Розмір колісних дисків - 15 дюймів.

У урізаному списку обладнання Granta Cross залишилися електропідсилювач керма, електропривід переднього скла та дзеркал заднього виду, бортовий комп'ютер та аудіопідготовка з чотирма динаміками.

А ось мотор для Granta Cross Classic 22 доступний лише один - це 90-сильний восьмиклапанний агрегат об'ємом 1,6 літра, як у звичайної Granta. Він працює в парі з механічною коробкою передач із п'ятьма ступенями. Раніше Granta Cross пропонували також зі 106-сильним двигуном у поєднанні з «механікою» або «роботом».

Ціна такої Granta Cross стартує з 722 300 рублів, це приблизно 11,5 тис. доларів.

Источник: АвтоВАЗ
11.07.2022
#ваз