АвтоВАЗ подумує про відновлення складання моделей Renault

З'явилася нова інформація про плани АвтоВАЗу щодо хетчбека XRay. Модель, якій пророкували швидку відставку, не випускатиметься до 2023 року, проте остаточного рішення про долю моделі поки що немає. В інтерв'ю «Автостату» віце-президент з продажу та маркетингу АвтоВАЗу Дмитро Костромін розповів, що питання збереження XRay в модельній лінійці і можливого запуску складання автомобілів марки Renault, що пішла з Росії, будуть винесені на обговорення.

«Що стосується в цілому долі Lada ХRay, а також тих моделей Renault, які за угодами ми могли б збирати в Росії, то ці питання окремо обговорюватимуться на раді директорів, присвяченій захисту стратегії», - заявив «Автостату» Костромін.

При цьому він додав, що в XRay «велика частка іноземних комплектуючих», тому відновлювати виробництво в найближчі місяці не планується.

У середині липня Lada XRay була виключена зі списку автомобілів для проведення тест-драйву. Ті екземпляри XRay, які брали участь у тест-драйвах, реалізовані або переведені в підмінний парк.

Источник: Автостат
05.09.2022
#ваз#renault#авторинок