Автомобілі MINI отримали багатобарвну версію

Британський автовиробник для своїх моделей пропонує безліч опцій, серед яких різні варіанти фарбування кузова, включаючи кольорові поєднання. Цього разу в MINI вирішили зробити для трьох моделей - трьох-і п'ятидверного хетчбеків та універсала Clubman - модифікацію Multitone Edition, які відрізняються особливими кольорами і градієнтним малюнком, а також спеціальним логотипом у вигляді лаконічної веселки, покликаної символізувати «різноманітність та позитивний настрій».

Хетчбеки доступні у кольорі Sage Green, а для Clubman запропонований кузов відтінку Indian Summer Red, але спільним для всіх моделей є градієнтний дах Spray Tech. Біля вітрового скла дах пофарбований у колір Aspen White, який плавно до середини кузова переходить у Melting Silver II, а до дверцят багажника перетворюється на Jet Black.

Доповнений градієнт абстрактною «білою веселкою» на даху. Особливістю машини стали логотипи у вигляді веселки відтінків Indian Summer Red та Sage Green, білі акценти на кузові та унікальні по дизайну 17- або 18-дюймові колеса Scissor Spoke, Pulse Spoke або Multiray Spoke.

В інтер'єрі на спецверсію вказують розкидані по всьому салону логотипи Multitone Edition. Характерна веселка зустрічається на порогах та килимках, передній панелі та сонцезахисних козирках, а також кермі та ключі запалювання.

Источник: Мотор
04.09.2022
#mini#новинки