Автофанати обрали бренд, який Stellantis має «вбити» першим

За результатами неофіційного опитування Jeep, Alfa Romeo та Peugeot мають найбільше прихильників й повинні існувати, тоді як один культовий американський бренд, за версією автофанатів, повинен припинити існування.

На фоні гучної заяви Stellantis, що керівництво компанії може «вбити» неприбуткові бренди, журналісти Carscoops вирішили провести цікаве опитування серед автомобільних фанатів й дізнатись, який саме автовиробник, на їх думку, повинен зникнути першим.

Останні новини були зосереджені на невизначеності долі Maserati, однак майже 25% опитуваних вважають, що спершу Stellatis має відмовитись від Chrysler. Ймовірно, причиною такого результату опитування є низька популярність американського автовиробника.

На другому місці з 17% посів бренд флагманських авто DS, а третє - Vauxhall. Під цим брендом на ринку Британії продаються моделі Opel й 11% автофанатів визнають його існування марним. Водночас п'ятірку закриває італійська компанія Lancia, яка отримала 10% голосів.

Цікаво, що збитковий Maserati отримав 5%, тоді як решта брендів - Opel, Fiat, Dodge, Citroen, Ram, Peugeot, Alfa Romeo та Jeep, розмістились в цьому порядку, набравши від 4 до 2 відсотків голосів, що зробило Jeep брендом, який має найбільшу прихильність серед автомобільних ентузіастів.

Источник: 24tv.ua
Фото: Carscoops
10.08.2024
#рейтинги