Audi вивела на випробування новий RS 6 Sportback e-tron

Audi вже вийшла на ринок з одним із найсучасніших електромобілів, представивши Audi A6 e-tron у різних кузовах, включаючи універсал і модель із п'ятьма дверима. Ці електрокари пропонують високий рівень комфорту та інноваційні електричні технології.

Нещодавно фотошпигуни зафіксували Audi RS 6 Sportback e-tron 2026 під час тестів на знаменитому треку Нюрбургринг, де автомобіль проходив фінальні налаштування перед випробуваннями в зимових умовах. Ця потужна модель обіцяє поєднувати комфорт з неймовірними динамічними характеристиками.

На шпигунських фото видно, як RS 6 Sportback e-tron впевнено тримається на поворотах на високих швидкостях, що свідчить про ретельну роботу над шасі. Раніше влітку цей електрокар помітили на тестах в австрійських Альпах, де він був ще більше замаскований. Тепер, на завершальній стадії розробки, Audi зосередилася на оптимізації роботи батареї та електродвигунів.

Офіційний дебют Audi RS 6 Sportback e-tron заплановано на кінець наступного літа, а на ринок він вийде ближче до кінця 2025 року. Очікується, що автомобіль отримає два електродвигуни із загальною потужністю понад 800 кінських сил та запас ходу приблизно 600 км на одному заряді.

Источник: AMPERCAR.com
Фото: Motor.es
23.10.2024
#audi#шпигунські фото