Ательє Manhart представило тюнінговану BMW 2-Серії

Німецька тюнінгова компанія Manhart Performance представила нове дітище - «заряджену» версію купе BMW 2-Cерії. Новинка займе нішу між серійною версією і топовою M2. Автомобіль став швидшим, динамічнішим і отримав яскравий вигляд.

Тюнери дуже люблять BMW M2 і пропонують різні варіанти доопрацювання легкого і компактного купе. Зокрема, компанія Manhart Performance раніше показала своє бачення топової модифікації М2, а тепер запропонувала варіант для ширшої купівельної аудиторії.

Новинка отримала позначення Manhart MH2 450. Розташований під капотом 3-літровий 6-циліндровий мотор завдяки встановленню фірмового електронного блоку управління двигуном MHtronik став потужнішим. Його віддача зросла з 275 кВт/374 к.с. до 440 к.с./324 кВт. Для порівняння, у версії М2 двигун має у своєму активі 353 кВт/480 к.с.

Щодо шасі, покупці зможуть обирати між укороченими пружинами H&R або активними амортизаторами KW, що дасть змогу зменшити дорожній просвіт і поліпшити керованість. Гальма доопрацювання не піддавали, але за бажання фахівці Manhart можуть запропонувати більш ефективні варіанти.

Яскравий зовнішній вигляд Manhart MH2 450 створений оригінальним декоративним орнаментом білого, сірого і червоного кольорів на чорному кузові. Великі емблеми та написи Manhart гарантують, що всі помітять, що це не стандартне купе 2-Cерії. Ще одним виразним елементом новинки стали білі 20-дюймові легкосплавні диски Concave One. Також автомобіль прикрасили карбоновими аеродинамічними елементами: спліттером, бічними спідницями, заднім дифузором і більш вираженим заднім спойлером. Також є покупці отримають можливість встановлення інших, ширших крил.

Модернізація інтер'єру обмежується емблемами Manhart, рульовим колесом, обтягнутим новою шкірою і алькантарою, а також іншими підрульовими перемикачами з карбону.

Источник: Авто Центр
Фото: Manhart Performance
20.09.2024
#bmw#тюнінг