Aston Martin попрощається з культовою моделлю

Компанія Aston Martin випустилп фінальну версію моделі DBS Superleggera, яка отримала назву DBS 770 Ultimate. Для продажу по всьому світу буде побудовано всього 499 екземплярів передньомоторного та задньопривідного GT, кожен з яких генеруватиме максимальну потужність 759 к.с.

Автомобіль має дебютувати на початку 2023 року. його будуть випускати як у кузові купе, так і кабріолет Volante, повідомили представники Aston Martin.

DBS 770 Ultimate отримає більше переваг, аніж просто підвищення потужності. Aston Martin заявив, що автомобіль матиме більш чітку та динамічну спрямованість порівняно з DBS Superleggera, а також унікальні деталі дизайну. Відеотизер вказує на нову решітку радіатора, яка є однією з унікальних деталей.

Хоча DBS 770 Ultimate також ознаменує кінець шляху легендарної моделі DBS, є шанс, що вона може повернутися у майбутньому. Паспортна табличка походить від оригінальної DBS, побудованої між 1967 і 1972 роками. Вона була відроджена 2008 року для DBS V12, а потім знову 2018 року для нинішньої DBS Superleggera.

Aston Martin готує багато нових продуктів. Вони включатимуть оновлення Vantage і DB11 в кінці цього року, запуск гібридного гіперкара Valhalla, що підключається, в 2024 році і запуск електричного спортивного автомобіля в 2025 році. Очікується, що 2026 року з'явиться електричний позашляховик. Планується також випуск нових модифікацій DBX, а також середньомоторний суперкар Vanquish.

Источник: AMPERCAR.com
05.01.2023
#aston martin#новинки